Selecteer een pagina

Bedankt voor je bestelling van de preventie gids
Als ouder is het een uitdaging om daar een balans in te vinden. Hoe bescherm je je kinderen en hoe geef je ze de ruimte? Ik heb je een aantal tips mee willen geven die je naar mijn idee als ouder heel goed kunt toepassen. Zonder dat je je kind remt of dat je zijn of haar ontwikkeling belemmert.

Wat mij ook heeft geholpen is het volgen van een cursus Kinder EHBO. Daardoor voelde ik me nog meer vertrouwd. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan had ik de kennis en vaardigheden in huis om mijn kind adequaat te helpen. Wil jij ook meer leren over eerste hulp aan kinderen? Kijk dan eens op www.eerstehulpaanjekind.nl en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Take care,
Paula

Eigenaar Studio EHBO
Instructeur Eerste Hulp en Reanimatie volgens het Oranje Kruis en de Ned. Reanimatie Raad